Eten en drinken

Ontbijt

 

Het ontbijt is uitgebreid. Eieren van de buren, eigengemaakte jam, brood en yoghurt zijn de basis. Vanuit de Turkse achtergrond van Belma mag je ook verschillende zuidelijke specialiteiten verwachten. Komkommer en tomaten uit eigen tuin (seizoen), olijven en diverse kaassoorten maken de tafel compleet.

Iedere dag is het ontbijt anders. Het seizoen bepaalt ons ritme. Vers en gezond is vanzelfsprekend. De passie van Belma voor koken en gastvrijheid is iedere dag opnieuw een ervaring.

Bij mooi weer kan het ontbijt buiten worden geserveerd. Onder de imposante treurwilg aan het riviertje de Goudriaan is het aangenaam verblijven op de warmste dagen van het jaar.

Voor het monumentale Regthuys zorgt de zon al in het vroege voorjaar en najaar voor een aangename plek om iets te eten, te drinken, of gewoon een boek te lezen.

   

   

   

  Lunch en avondeten

  Voor gasten serveren wij op verzoek ook heerlijke maaltijden. Vlees, vis of gewoon een heerlijke salade. Onze keuken is meestal goed gevuld en de inspiratie wisselt dagelijks.

  Verwacht geen menukaart, in overleg is wel veel mogelijk. Onze prijzen variëren van € 8,95 voor een goede pasta tot € 29,95 voor de beste visgerechten.

  Op 50 meter loopafstand is bovendien Restaurant ’t Raadhuis gevestigd. Ook hier kun je je heerlijk culinair laten verwennen. 

  Tussendoortjes

  Ontspan je na aankomst in de namiddag met onze heerlijke hapjes. Buiten op één van de terrassen, binnen in de gezamenlijke ruimte of op je eigen kamer genieten van delicatessen uit de Mediterraanse keuken.

  Fetabroodjes, dolma, lahmacun of een heerlijke vissoep, er is altijd wel wat lekkers in huis.  Een stukje appeltaart voor bij de koffie kan natuurlijk ook.

  Afhankelijk van je wensen serveren we al een tussendoortje vanaf € 3,95.